Booking




logo fait-maison

Fleur de Neige Menu 39€

 

Smoked and marinated salmon
Loch Duart from Scotland with genepi
or
Selection of homemade cold meats smoked
from the farm of Papy Gaby (18 months refining)
(cured ham, terrine, dried porc & beef sausage, garlic sausage, dried meat, salad)

icon-toque

Cherry plum sorbet

icon-toque

Fera fillet from Lake Geneva, verbena sauce
or
Veal fillet mignon cooked in leaf of spruce, Fir tree sauce

icon-toque
Selection of desserts

Cheese 3€ extra charge

The menus are served until 1:30 pm and until 8:30 pm

 

maitre-restaurateur
La qualité Maître Restaurateur, est une garantie de cuisine élaborée sur place avec des produits bruts de qualité par une équipe de professionnels de la restauration. Prix ttc par personne

Book a table

 

Free internet WIFI access

 

Free access to relaxation area (sauna, jacuzzi, hammam and heated indoor pool).
Relaxation massages, personalised advice, reiki, plantar reflexology (by reservation).

 

Discover the generous cooking of chefs Philippe and Sébastien Trincaz (Master restaurateurs).

BOOK ONLINE

Hotel*** Fleur de Neige
564 route de Vonnes
74390 Châtel
P: +33 450 73 20 10
information@hotel-fleurdeneige.fr

facebook

logos maitre-restaurateur fait-maisonmultipass 101x70