Booking




logo fait-maison

Desserts

In Discovery menu the desserts up to 9€ are included, for any other desserts a supplement of 2€ is applied

       
logo fait-maison Ice cream   3 €
  vanilla from Madagascar, chocolate Guanaja (dark chocolate), praline, Juvara et cookies (milk chocolate)   per scoop
logo fait-maison Sorbet   3 €
  apricot, raspberry, strawberry, blueberry, lemon   per scoop
logo fait-maison Fresh fruit salad   7 €
logo fait-maison Crème brûlée with vanilla from Madagascar   8 €
logo fait-maison Pavlova with apricots
(meringue shell, sherbet apricot, compote of apricots, white chocolate Opalys ganache)
  8 €
logo fait-maison Tart with strawberries or raspberries from Sciez, lemon verbena cream (depending on availability)   9 €
logo fait-maison French or Irish Coffee (cognac or whisky, coffee, whipped cream)   9,50 €
logo fait-maison Lemon trilogy (half-sphere yoghurt yuzu, creamy lemon and sorbet lemon)   10 €
logo fait-maison Dame blanche (3 scoops of vanilla ice cream served with hot chocolate sauce and whipped cream)   10 €
logo fait-maison Sorbet with alcohol (raspberry or apricot or lemon)   10 €
logo fait-maison Chef’s Paris Brest   11 €
logo fait-maison Gourmet tea or coffee (selection of small homemade desserts:
dark chocolat panna cotta and crunchy, fresh pineapple mango with lemon thyme, financier cake with chocolate cream of lemon with meringue, fruit jelly)
  11 €
logo fait-maison Flowing Caribbean chocolate cake, passion-vanilla sorbet and scum passion-banana (10 minutes of wait)   12 €
logo fait-maison Champagne with selection of small homemade desserts (à la carte only)   15 €
logo fait-maison Extra whipped cream   1,50 €

 

All our desserts are made with Valhrona® chocolate

maitre-restaurateur
La qualité Maître Restaurateur, est une garantie de cuisine élaborée sur place avec des produits bruts de qualité par une équipe de professionnels de la restauration. Prix ttc par personne

Book a table

 

Free internet WIFI access

 

Free access to relaxation area (sauna, jacuzzi, hammam and heated indoor pool).
Relaxation massages, personalised advice, reiki, plantar reflexology (by reservation).

 

Discover the generous cooking of chefs Philippe and Sébastien Trincaz (Master restaurateurs).

BOOK ONLINE

Hotel*** Fleur de Neige
564 route de Vonnes
74390 Châtel
P: +33 450 73 20 10
information@hotel-fleurdeneige.fr

facebook

logos maitre-restaurateur fait-maisonqualite