Booking




logo fait-maison

Hunting Menu 50 €

 

Hunter's starter
traditional homemade pate with roe deer, young partridge fillet and foie gras, mallard mousse

icon-toque

Cherry plum sorbet

icon-toque

Roe deer tasting:
~ slab of steak, mushrooms sauce
~ crispy
~ stew, Saint-Hubert sauce (boneless haunch)
Accompanied with caramelized chestnuts, pumpkin custard tart,
spätzle with chestnut flour, pear in the white wine and spices, the Brussels sprouts

icon-toque

Selection of desserts
or Autumn Delight
(pear entremet, hazelnuts biscuit, quince, blackcurrant and peach sorbet)

 

~ Chesse 3€ extra charge ~

 

maitre-restaurateur
La qualité Maître Restaurateur, est une garantie de cuisine élaborée sur place avec des produits bruts de qualité par une équipe de professionnels de la restauration. Prix ttc par personne

Book a table

 

Free internet WIFI access

 

Free access to relaxation area (sauna, jacuzzi, hammam and heated indoor pool).
Relaxation massages, personalised advice, reiki, plantar reflexology (by reservation).

 

Discover the generous cooking of chefs Philippe and Sébastien Trincaz (Master restaurateurs).

BOOK ONLINE

Hotel*** Fleur de Neige
564 route de Vonnes
74390 Châtel
P: +33 450 73 20 10
information@hotel-fleurdeneige.fr

facebook

logos maitre-restaurateur fait-maisonmultipass 101x70