Booking




logo fait-maison

Gourmet Menu 47€

 

Homemade duck foie gras with beet and raspberry sorbet
or
Sea bream and oysters tartar
Grapefruit mousse and wasabi cream

icon-toque

Ginger limoncello freshness

icon-toque

Snacked scallop, creamy cauliflower
and juice of carapace with citrus fruits
or
Grilled fillet steak with bearnaise or morels or
pepper Timut sauce (citrus aroma)

icon-toque

Selection of desserts

Cheese 4€ extra charge

This menu can be served with fish, meat and cheese with
a 18€ in extra charge

 

maitre-restaurateur
La qualité Maître Restaurateur, est une garantie de cuisine élaborée sur place avec des produits bruts de qualité par une équipe de professionnels de la restauration. Prix ttc par personne

Book a table

 

Free internet WIFI access

 

Free access to relaxation area (sauna, jacuzzi, hammam and heated indoor pool).
Relaxation massages, personalised advice, reiki, plantar reflexology (by reservation).

 

Discover the generous cooking of chefs Philippe and Sébastien Trincaz (Master restaurateurs).

BOOK ONLINE

Hotel*** Fleur de Neige
564 route de Vonnes
74390 Châtel
P: +33 450 73 20 10
information@hotel-fleurdeneige.fr

facebook

logos maitre-restaurateur fait-maisonmultipass 101x70